Gå til hovedindhold

Har du brug for genoptræning i dit eget hjem?

Står du i en situation, hvor du efter en indlæggelse eller ambulant behandling har brug for genoptræning, så får du her hjælp til at finde, hvem der kan levere genoptræningen til dig i dit eget hjem.

Hvordan får jeg genoptræning i eget hjem?

Sygehuset eller egen læge kan ordinere genoptræning til dig i dit eget hjem. Det kan også være kommunen selv som vurderer, at du kan have gavn af et genoptræningsforløb. Din kommune kan levere den genoptræning, der er ordineret, men du kan også købe dig til en genoptræning, som leveres af en privat plejeleverandør. Begge skal levere den genoptræning der er ordineret.

Hvad dækker genoptræningen over?

Genoptræningen dækker over et træningsforløb, der er målrettet de udfordringer du har. Det kan være fysioterapi eller ergoterapi. Når du har fundet de leverandører der kan levere genoptræning, kan du læse mere om, hvad en genoptræning dækker over, ved klik på Træning.

Genoptræning i eget hjem

Hvordan finder jeg frem til den bedste leverandør af genoptræning?

Pleje.dk viser hvilke vurderinger den enkelte plejeleverandør har fået, af andre borgere, der modtager pleje, eller af deres pårørende. Læs mere her

Hvordan finder jeg, hvem der kan levere genoptræning?

Vi hjælper dig hele vejen. Du kan her fremsøge, hvem der kan levere Træning, og du kan herefter fremsøge, hvem der leverer lokalt hos dig, i din kommune ved at vælge kommune.

Søg genoptræning