Gå til hovedindhold

Hvem er bedst til hjemmepleje, nær dig?

Har du lige som os en oplevelse af, at det er svært at finde den rigtige leverandør af hjemmepleje? Så har vi en løsning, der hjælper dig til et trygt valg af, hvem der skal komme i dit hjem.

Vores løsning på et trygt valg af hjemmepleje

Det at finde, hvem der kan levere hjemmepleje, har tidligere været en uoverskuelig størrelse, hvor det er meget svært at finde ud af, hvem der kan levere hjemmeplejen. Vi ved alle, at kommunen kan, men er de nu også de eneste og de bedste til at levere den hjemmepleje, som du har brug for?

På pleje.dk kan du finde alle leverandører af hjemmepleje i din kommune. Du finder både de private frit valgs leverandører, hvor du kan få betalt hjemmeplejen af kommunen og de leverandører af hjemmepleje, som du selv skal betale for og så din egen kommune.

Hvordan ved du, hvilken hjemmepleje de forskellige leverandører kan levere?

Vi hjælper dig hele vejen. Når du søger din kommune frem, så kan du hurtigt se de forskellige plejeservices, som leverandørerne leverer. Vi viser dig om leverandøren leverer hjemmepleje, sygepleje, rengøring eller genoptræning mv.

Kig efter vores 6 symboler under hver plejeleverandør, så ved du hvad de leverer.

Hjemmepleje service: PlejeHjemmepleje service: RengøringHjemmepleje service: Praktisk ServiceHjemmepleje service: TræningHjemmepleje service: Faglig ServiceHjemmepleje service: Sygepleje

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjemmepleje dækker over hjælp til praktiske opgaver, så som tøjvask, madlavning og indkøb eller hjælp til mere personlig pleje, så som bad, af- og påklædning.

Hvordan kommer jeg i gang med at få hjemmepleje?

Du henvender dig til din kommune eller til en privat leverandør, der kan levere den hjemmepleje du har brug for. Du kan bruge skabelonen på pleje.dk ”Start forespørgsel” når du har fundet din plejeleverandør, eller ringe. Kommunen vurderer, om du kan blive visiteret til hjemmepleje efter serviceloven. Hvis du bliver visiteret til hjemmepleje, er den visiterede hjemmepleje gratis.

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Du skal selv betale for hjemmepleje, hvis du ønsker at få mere hjemmepleje, end det kommunens serviceniveau dækker over. Det kan være du gerne vil have et bad 2 gange om ugen, men kommunens serviceniveau giver dig ret til 1 ugentligt bad. Så skal du selv betale for det ekstra bad hver uge.

Hvordan finder jeg frem til den bedste leverandør af hjemmepleje?

Pleje.dk viser, hvilke vurderinger den enkelte plejeleverandør har fået af andre borgere, der modtager pleje, eller af deres pårørende. Læs mere her

Nedenfor kan du fremsøge, hvem der kan levere hjemmepleje, og du kan herefter søge hvem der kan levere lokalt hos dig, ved af vælge den kommune du bor i.

Søg hjemmepleje