Gå til hovedindhold
Trolle Care's logo

Trolle Care

Fokusområder

Samme medarbejdere
Værdighed

Service

Om Trolle Care

Trolle Care er landets største private udbyder af sygepleje, service og træning.

Med mere end 10 års erfaring på netop ældreområdet, er vi de mest specialiserede og erfarne.

Vores pleje og omsorgstilbud løses altid af få personaler og med meget høj faglighed og oprigtig omsorg, uanset om det er for én eller 24 timer i døgnet.

Med ordentlighed, værdighed og gennemsigtighed skaber vi altid de bedste rammer for et godt og tillidsfuldt forløb.

Privat plejeleverandør

Ansatte: 101-200

Akutte kunder: Ja

Anmeldelser (12)

4.9
Valideret
Indflydelse
4.9
Samme medarbejdere
4.8
Aftalt tidspunkt
5.0
Hjælp til selvhjælp
4.9
Værdighed
4.9
Samlet tilfredshed
4.9
29.3.2024
Rudersdal

Vi har fået hjælp fra Trollecare i snart et halvt år til min mor med alvorlig sygdom. Vores hjælper kommer hver tirsdag og tager min mor med på tur. Vi har været så lykkelige for vores hjælper og min mor ligeså. Trollecare har hele vejen igennem været yderst venlige og hjælpsomme. Vi kan 110 pct anbefale dem som en kæmpe aflastning og glæde til ældre og pårørende!!

16.3.2024
København

Trolle Care kommer og hjælper mig med min specielle ernæring. Vi har tidligere haft kommunen til at hjælpe med det, men det var ikke et særlig godt forløb, så jeg lærte at klare min specielle ernæring selv. Men da jeg ikke kunne det længere, da havde Trolle Care overtaget opgaven. Min mand og jeg er meget glade for at Trolle Care har overtaget hjælpen til os der får speciel ernæring i hjemmet. Både Trolle Cares chef og hans sygeplejersker er utrolig kompetente og meget omsorgsfulde, hvilket betyder rigtig meget når vi får besøg af dem hver dag.

14.3.2024
Lyngby-Taarbæk

Efter et fald benyttede jeg Trolle Care til min mor. Professional opstart, forløb og yderst kompetent fysio træner. Kan klart anbefale Trolle Care!!!

13.3.2024
Køge

Jeg engagerede Trolle Care til at hjælpe med min mor som lige var flyttet fra hendes eget hus (hvor hun havde boet i næsten 50 år) til en beskyttet bolig i en kommune. Min mor var for nyligt diagnosticeret med en alvorlig sygdom og havde store problemer med at være alene, var meget bange og forvirret så vi engagerede Trolle Care. Trolle Care gjorde et fantastisk stykke arbejde som virkelig hjalp min mor med at håndtere overgangen til beskyttet bolig. Hun var utrolig glad for personalet fra Trolle Care som altid behandlede hende super godt og havde fantastisk erfaring i hvordan min mor bedst kunne hjælpes. Så jeg vil virkelig anbefale Trolle Care til andre som har tilsvarende behov.

Kontakt Trolle Care

  • Gratis og uforpligtende
  • Direkte svar fra leverandøren
  • Garanti for den bedste løsning

Ring til Trolle Care

70 27 20 ...

Gå til Trolle Care's hjemmeside

Se hjemmeside