Gå til hovedindhold
Demenskonsulenten's logo

Demenskonsulenten

Fokusområder

Hjælp til selvhjælp
Værdighed

Service

Om Demenskonsulenten

Demenskonsulenten leverer støtte og vejledning til pårørende hvis nære har demens.

I dag oplever 400.000 danskere at være pårørende til en person med demens. Når demens rammer en familie, berøres alle i familien. Det kan medføre en betydelig belastning for pårørende, som kan give symptomer som stress, depression og i værste tilfælde hjerte-kar-sygdomme.

Med over 23 års erfaring, hvor jeg både har været med til at opbygge et plejecenter og været leder af to demenshuse. Jeg har været kommunal demenskonsulent og underviser på sosu-skoler, samt været næstformand i en periode i Foreningen af Danske Demenskoordinatorer. I dag står jeg til rådighed for dig som privat demenskonsulent.

Jeg tilbyder individuel støtte til pårørende, hvor jeg hjælper med at forstå demenssygdommen, ud fra det personlige hverdagsliv med demens. Demens kender ingen faste åbningstider og holder ikke weekend eller ferie, derfor her jeg udviklet et online univers som er tilgængeligt 24/7, året rundt (kræver medlemskab).

Mit online univers indeholder en række e-læringsvideoer, som fokuserer på de udfordringer, medlemmer af Demenskonsulenten oplever i deres hverdag. Indholdet er skabt af medlemmernes problemer og udfordringer i hverdagen, hvilket gør e-læringsvideoerne både personlige, nærværende og er en effektiv måde at opnå viden om demens på.

Som medlem af Demenskonsulenten har du følgende fordele:

• Klippekort til 5 og 10 timers online samtaler

• Kombi-klippekort med 10 timer til både online samtaler og besøg i eget hjem

• Svar inden for 24 timer

Udover individuel støtte tilbyder jeg også:

• Foredraget ”Hjernen, tidslommer og demens” (se mere på www.demenskonsulenten.dk)

• Målrettet undervisning og supervision til kommunale hjemmepleje, plejehjem og private leverandører.

• Undervisningsforløb til pårørende

Der tillægges betaling for kørsel/bro/færge.

Jeg er klar til at støtte dig og din familie.

Privat plejeleverandør

Akutte kunder: Ja

Anmeldelser (1)

5.0
Valideret
Indflydelse
5.0
Samme medarbejdere
5.0
Aftalt tidspunkt
5.0
Hjælp til selvhjælp
5.0
Værdighed
5.0
Samlet tilfredshed
5.0
5.3.2024
Slagelse

Jeg kan på det varmeste anbefale Demenskonsulenten. Tina besidder ud over sin enorme viden og faglighed, en fantastisk varme og empati, hun har en helt særlig evne til at møde mennesker lige der hvor de er. Hun er superdygtig til at skabe overblik i kaos, og guide en videre i det kaos et demensforløb ofte er for både mennesket med demens og de pårørende. I Tina får du en allieret, der tager dig i hånde, og går de nødvendige skridt med dig - hvad enten det handler om viden, om at finde strategier til at få kommunikationen, hverdagen mm til at fungere, eller til at tage med til de ofte skræmmende møder på kommune mm.

Kontakt Demenskonsulenten

  • Gratis og uforpligtende
  • Direkte svar fra leverandøren
  • Garanti for den bedste løsning

Ring til Demenskonsulenten

26 18 07 ...

Gå til Demenskonsulenten's hjemmeside

Se hjemmeside