Gå til hovedindhold
VONSYLD PSYKOTERAPI's logo

VONSYLD PSYKOTERAPI

0 anmeldelser

Fokusområder

Samme medarbejdere
Værdighed

Service

Om VONSYLD PSYKOTERAPI

Vonsyld Psykoterapi er en uafhængig klinik med speciale i støtte og vejledning til demensramte og deres pårørende.

Klinikken er startet i 2021 af psykoterapeut og demenskonsulent Vibeke Vonsyld, som gennem mange år har opbygget stor ekspertise inden for demensomsorgen, herunder demensfaglig ledelse. Det betyder, at kun den rette faglige ekspertise og viden bliver anvendt i pleje og omsorg for mennesker med demens.

Den rette støtte har mennesket i centrum Vibeke Vonsyld har i mere en to årtier arbejdet i sundhedssektoren, hvor hun har samarbejdet tæt med både pleje- og sundhedspersonale og andre interessenter for at sikre en helhedsorienteret tilgang til pleje og behandling af personer med demens.

Her er der fokus på at skabe et trygt og støttende miljø, som kan fremme livskvaliteten for både demensramte og deres pårørende.

Nyeste viden hjælper med den bedste behandling Vibeke Vonsyld deltager vi i demensfaglige netværk og konferencer, som sikrer, at du får den nyeste forskning og praksis inden for demenspleje for at kunne levere de bedst mulige tjenester til demensramte og deres familier.

Hun tilbyder derfor løbende træning og undervisning til plejepersonale og arrangerer informationsmøder for pårørende, og kæmper desuden for at skabe større forståelse for demens i samfundet.

”Min faglige viden og ledelsesdelen er – sammen med min passion for demensomsorg – dén værdifulde ressource, jeg kan byde ind med. Det bruger jeg til at kæmpe for at forbedre livet for mennesker med demens og deres pårørende.” - Vibeke Vonsyld

Privat plejeleverandør

Ansatte: 1-10

Akutte kunder: Ja

Anmeldelser (0)

0.0
Indflydelse
0.0
Samme medarbejdere
0.0
Aftalt tidspunkt
0.0
Hjælp til selvhjælp
0.0
Værdighed
0.0
Samlet tilfredshed
0.0

Kontakt VONSYLD PSYKOTERAPI

  • Gratis og uforpligtende
  • Direkte svar fra leverandøren
  • Garanti for den bedste løsning

Ring til VONSYLD PSYKOTERAPI

25 54 82 ...

Gå til VONSYLD PSYKOTERAPI's hjemmeside

Se hjemmeside