Gå til hovedindhold
SOS PRIVAT's logo

SOS PRIVAT

Fokusområder

Samme medarbejdere
Værdighed

Service

Om SOS PRIVAT

SOS PRIVAT er en privat virksomhed, der er skabt med ønsket om at skabe en nemmere hverdag for personer, der er ramt af svære livssituationer.

Vores 25 år i branchen har givet os indblik i mange forskellige personers oplevelser, når de møder de udfordringer, der kommer i forbindelse med sygdom og svækkelse.

Vi hjælper også i hjem, hvor der allerede er etableret hjælp til visiterede ydelser. Vi ser ikke vores ydelser, som en erstatning for den hjælp der ydes af vores dygtige kollegaer i hjemmeplejen og på plejecentre.

Vi er et tilvalg til den offentlige sektor.

Privat plejeleverandør

Ansatte: 11-50

Akutte kunder: Ja

Anmeldelser (1)

5.0
Valideret
Indflydelse
5.0
Samme medarbejdere
5.0
Aftalt tidspunkt
5.0
Hjælp til selvhjælp
5.0
Værdighed
5.0
Samlet tilfredshed
5.0
11.6.2024
København

Vi har gentagne gange benyttet os af hjælp fra SOS Privat, og det har altid været en fornøjelse. Hele processen, fra booking til afslutningen af arbejdsopgaverne, har været gnidningsfri og behagelig.

Ved booking er der altid en professionel og imødekommende service. Medarbejderne, der sendes ud, er konsekvent smilende, positive og kommer med en fantastisk indstilling til arbejdet. Det er tydeligt, at SOS Privat vægter både kompetence og positivitet højt, hvilket afspejles i deres medarbejdere.

Derfor giver vi vores varmeste anbefalinger til SOS Privat. Hvis du søger pålidelig og venlig hjælp, er SOS Privat uden tvivl det rette valg.

Kontakt SOS PRIVAT

  • Gratis og uforpligtende
  • Direkte svar fra leverandøren
  • Garanti for den bedste løsning

Ring til SOS PRIVAT

55 77 82 ...

Gå til SOS PRIVAT's hjemmeside

Se hjemmeside