Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Ballerup

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Ballerup, til dig i eget hjem, når du er borger i Ballerup Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Ballerup Kommune.

Leverandører

10

Plejeleverandør til dit nærområde

Vores mission er at skabe sikker og tryg dialog mellem dig og din kommende hjemmepleje i Ballerup kommune. Hos Pleje.dk er vi eksperter i at skabe bedst muligt overblik til dig, så du kan komme i kontakt med den plejeleverandør, som du har brug for. Vi ved, at sikkerhed og tryghed er vigtigt, og derfor har vi fremhævet den enkelte plejeleverandørs anmeldelser fra borgere, så du kan blive klogere inden dit valg, og så kan du sikre dig høj kvalitet i servicen. Læs mere om pleje.dk' kvalitetsvurderinger

Mere om hjemmepleje

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjemmepleje i Ballerup Kommune dækker bredt over hjælp og pleje i hjemmet. Det kan være sygepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, genoptræning, rengøring, levering af mad eller særlig faglig hjælp, som eksempelvis ernæring eller demensrådgivning.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Du henvender dig til visitationen af hjemmepleje i Ballerup Kommune. Hjemmeplejen er gratis, hvis du bliver visiteret til hjemmepleje i Ballerup Kommune. Kommunen har visitatorer, som vurderer om du er i en situation, efter serviceloven regler, hvor du kan blive visiteret til hjemmepleje Ballerup. Hvis du ikke ønsker at involvere Ballerup Kommune, kan du vælge en privat leverandør, hvor du selv indgår en aftale om, hvad de skal hjælpe dig med. Her skal du selv betaler for den hjemmepleje du mener dækker dit behov. Når du har truffet et valg om leverandør, kan du kontakte leverandøren enten ved at sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel” eller ringe på det anviste telefonnummer.

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Du skal selv betale for hjemmepleje i Ballerup, hvis du ønsker at få mere hjemmepleje end det, du er visiteret til og som kommunens serviceniveau dækker. Det kan være du gerne vil have et bad to gange om ugen, men kommunens serviceniveau giver dig ret til et ugentligt bad. Så skal du selv betale for det ekstra bad hver uge. Det kan også være, at du gerne vil have gjort ekstra rent i forhold til det som kommunen vil tilbyde. Sygepleje er altid gratis, når det leveres af hjemmeplejen i Ballerup kommune, men der er flere private leverandører, der også tilbyder sygepleje mod egen betaling. Valget er dit. Læs mere om betalt hjemmepleje

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Ballerup?

Brug pleje.dk’ anmeldelser. På oversigten kan du se, hvor mange anmeldelser en plejeleverandør har fået af andre borgere, der modtager pleje, eller af deres pårørende. Under hver plejeleverandør kan du se mere om, hvad borgerne skriver i deres anmeldelser. Det kan hjælpe dig til det bedste valg af hjemmepleje i Ballerup Kommune.

Læs mere om Kvalitetsvurderingerne

Hvor leveres hjemmepleje i Ballerup Kommune

Alle de oplistede leverandører tilbyder hjemmepleje i Ballerup Kommune.

Kortet nedenfor viser, hvilke byområder kommunegrænsen dækker.

Hvilken forskel gør pleje.dk?

Da det er svært at få et overblik over, hvem der kan levere hjemmepleje i Ballerup Kommune, samler pleje.dk alle plejeleverandører i Danmark og viser dem under hver kommune, også i Ballerup. Du kan læse om den enkelte leverandørs kvalitetsvurderinger under Ballerup Kommune. Videoen her fortæller, hvad stifterne vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.