Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Frederikshavn

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Frederikshavn, til dig i eget hjem, når du er borger i Frederikshavn Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Frederikshavn Kommune.

Leverandører

7

Plejeleverandører, her er Danmarks bedste overblik

Alle der leverer hjemmepleje i Frederikshavn Kommune og i hele Danmark kan fremsøges her på pleje.dk. Pleje.dk leverer den bedste oversigt over hvem der kan levere i hvilke kommuner. Pleje.dk gør det let og trygt at vælge en plejeleverandør da alle plejeleverandører bliver vist i de kommuner de leverer. Det er både de kommunale og private, der bliver vist Frederikshavns Kommune.

Kvaliteten i den leverede hjemmepleje i Frederikshavn er synlig for de borgere, der har brug for pleje eller anden hjælp. Borgere der modtager hjemmepleje i Frederikshavn, eller deres pårørende, kan anmelde deres plejeleverandør på pleje.dk og vise andre, hvor mange stjerner de giver for leverandørens leverede kvalitet. Åbenhed om leveret kvalitet i hjemmeplejen betyder, at du som borger kan vælge den leverandør, der leverer den kvalitet du ønsker.

Læs mere om valg af plejeleverandør

Mere om hjemmepleje

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjemmepleje i Frederikshavn Kommune og i de øvrige kommuner i Danmark, dækker bredt over forskellige services, som kan leveres til dig i dit hjem. Det er alt fra personlig pleje til praktisk hjælp. Det kan også være rådgivning inden for de udfordringer du har eller ønsker hjælp til.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Du har 2 muligheder, visitation til hjemmepleje i Frederikshavn Kommune eller et privat køb. Hvis du kan få dækket dine behov af kommunens politisk vedtaget serviceniveau, er den visiterede hjemmepleje i Frederikshavn gratis, hvis den leveres af kommunen eller en kommunal godkendt leverandør i Frederikshavn. Kommunens visitation afgør, om du kan få leveret hjemmepleje i dit hjem.

Den anden mulighed, er at vælge en privat leverandør af hjemmepleje i Frederikshavn fra start. Her kan du købe den hjælp eller pleje, du har brug for. Kom godt i gang ved at ringe eller sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”, når du har truffet dit valg af leverandør til hjemmepleje i Frederikshavn Kommune.

Læs mere om hjemmepleje

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Du skal altid selv betale for hjemmepleje i Frederikshavn, hvis serviceniveau ikke dækker dine behov. Det er politikkerne i Frederikshavn, der beslutter serviceniveauet. Hvis du eksempelvis ønsker en ledsager til at foretage de daglige indkøb og det ikke er dækket af serviceniveauet, skal du selv betale.

Vær opmærksom på at sygepleje altid gratis, når det leveres som hjemmepleje i Frederikshavn Kommune. Men der er flere private leverandører, der også tilbyder sygepleje mod egen betaling. Det er dig, der skal træffe det endelige valg af plejeleverandør.

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Frederikshavn?

Du kan bruge pleje.dk’ anmeldelser. De plejeleverandører der leverer hjemmepleje i Frederikshavn Kommune, får vurderinger fra de borgere eller deres pårørende, der benytter leverandørerne. Pleje.dk viser hvor mange anmeldelser plejeleverandørerne har fået i oversigten og hvor mange stjerner borgerne har givet ved deres anmeldelse. Vores største ønske er, at anmeldelserne vil hjælpe dig til et godt valg af hjemmepleje i Frederikshavn Kommune.

Læs mere om kvalitetsvurderingerne

Hjemmepleje i Frederikshavn Kommune

På kortet kan du se, hvilke områder der kan modtage hjemmepleje i Frederikshavn Kommune af de leverandører der er fremsøgt i oversigten. Tag et hurtigt tjek, om du hører til Frederikshavn Kommune.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Fordi pleje.dk sikrer, at det nemt at se, hvem der kan levere hjemmepleje i Frederikshavn Kommune. Et er oversigten over hvem hvem der kan leverer, men oversigten viser også, hvordan andre oplever den leverede kvalitet.

Det er lige præcis det pleje.dk hjælper dig med. Overblik og synlighed om kvaliteten.

Hør hvad en af stifterne siger om pleje.dk

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.