Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Glostrup

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Glostrup, til dig i eget hjem, når du er borger i Glostrup Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Glostrup Kommune.

Leverandører

9

Danmarks største overblik over plejeleverandører

Pleje.dk giver dig det største overblik over plejeleverandører i Danmark. Ovenfor har du et fuldt overblik over, hvem der kan levere hjemmepleje i Glostrup Kommune. Vi arbejder for, at det er let og trygt at fremsøge og vælge en plejeleverandør – kommunal eller privat, og som er den bedste til hjemmepleje i Glostrup Kommune. På pleje.dk præsenterer vi, hvordan de forskellige plejeleverandører anmeldes af de borgere, der modtager forskellige services fra plejeleverandøren. Synlighed om oplevet kvalitet i plejen betyder, at du som borger kan læse og finde den leverandør, der leverer den kvalitet du efterspørger. Læs mere om valg af plejeleverandør

Mere om hjemmepleje

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjælp og pleje i hjemmet dækker bredt over hvad hjemmepleje i Glostrup Kommune er. Det kan være sygepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, genoptræning, rengøring, levering af mad eller særlig faglig hjælp, som eksempelvis ernæring eller demensrådgivning.

Hvordan får jeg påbegyndt hjemmepleje

Hvis du kontakter visitationen af hjemmepleje i Glostrup Kommune, så vurderer visitationen sammen med dig, om du kan blive visiteret til hjemmepleje i Glostrup Kommune. Hvis du opnår en visitation af hjemmepleje, er hjemmeplejen gratis. Det er kommunens visitation, der vurderer, om du kan blive visiteret til hjemmepleje i Glostrup. Glostrup Kommune visiterer efter serviceloven og kommunens politiske besluttede serviceniveau. Hvis du ikke ønsker at ansøge om visitation, kan du også vælge en privat leverandør fra start. Her anbefaler pleje.dk altid, at du indgår en konkret aftale om hvilke hjemmepleje services du har brug for og ønsker at betale for. Når du har valgt en leverandør, kan du ringe eller sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”.

Hvornår er det, at man selv skal betale for hjemmepleje?

Hvis du ønsker mere hjemmepleje i Glostrup Kommune, end det visiterede, skal du selv betale. Det kan være, at du ønsker at købe hjælp til madlavning, men kommunen kun tilbyder mad, gennem en leveringsordning. I sådan et tilfælde skal du selv betale. Det kan også være, at du gerne vil have gjort ekstra rent i forhold til det, som kommunen vil tilbyde. Sygepleje er altid gratis, når det leveres af hjemmeplejen i Glostrup Kommune, men der er flere private leverandører, der også tilbyder sygepleje mod egen betaling. Valget er dit.

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Glostrup?

Pleje.dk’ anmeldelser vil hjælpe dig. Oversigten viser, hvor mange stjerner en plejeleverandør har fået. Under hver plejeleverandør kan du læse mere om, hvad borgerne skriver i deres anmeldelser og hvor mange stjerne de har givet den enkelte leverandør. Det kan hjælpe dig til et valg af den der er bedst til hjemmepleje i Glostrup Kommune, alt efter hvad du værdsætter.

Læs mere om hjemmepleje

Hjemmepleje i Glostrup Kommune

Alle de viste leverandører i oversigten leverer hjemmepleje i Glostrup Kommune. Kortet nedenfor viser hvilke byområder, der hører ind under Glostrup Kommune.

Har Danmark brug for pleje.dk?

Ja det har Danmark, fordi pleje.dk gør det nemt at vælge hjemmepleje i Glostrup Kommune. Vi ser, at der bliver svært i fremtiden at få kommunalt betalt plejeservice der dækker det fulde behov hos den enkelte borger. Derfor vil behovet for tilkøb stige i fremtiden og derfor skal det være let at få et overblik over mulige plejeleverandører, så det bliver nemt at vælge den plejeleverandør, der kan levere i borgerens eget hjem. Pleje.dk samler alle plejeleverandører og viser, hvem der kan levere hvor, også hvem der kan levere hjemmepleje i Glostrup Kommune og landets øvrige kommuner og hvad andre mener om den leverede kvalitet.

Se videoen, og hør hvad stifterne arbejder for.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.