Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Helsingør

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Helsingør, til dig i eget hjem, når du er borger i Helsingør Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Helsingør Kommune.

Leverandører

13

Danmarks bedste overblik over plejeleverandører

Det er svært at få et samlet overblik over, hvem der leverer hjemmepleje i Helsingør og i landets øvrige kommuner. Det overblik giver pleje.dk. Vi arbejder hver dag for, at det skal være let og trygt at vælge en plejeleverandør – kommunal eller privat. Overblikket gør det let og anmeldelserne gør det trygt. Brug listen til at se, hvem der er bedst til hjemmepleje Helsingør Kommune.

Anmeldelserne er fra borgere eller deres pårørende, som har modtaget pleje fra en af de viste plejeleverandører. Læs mere om kvalitetsvurderingerne

Mere om hjemmepleje i Helsingør

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Hvis det er første gang du har behov for at modtage hjemmepleje i Helsingør kommune? Så har du 2 muligheder.

Du kan vælge en privat leverandør og bestemme det hele selv, men du kan også henvende dig til visitationen af hjemmepleje i Helsingør Kommune. Hvis du bliver visiteret til hjemmepleje eller hjemmehjælp, er den visiterede hjemmepleje gratis også hos de private kommunalbetalte plejeleverandører.

Når du har besluttet, hvilken vej du går, kan du ringe eller sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel” på pleje.dk.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Du henvender dig til visitationen af hjemmepleje i Helsingør Kommune. Hvis du bliver visiteret til hjemmepleje i Helsingør Kommune, er den visiterede hjemmepleje gratis. Det er kommunens visitation, der vurderer om du kan blive visiteret til hjemmepleje i Helsingør efter serviceloven. Du kan også vælge en privat leverandør, fra start, hvor du selv indgår en aftale og selv betaler for den hjemmepleje du har brug for. Når du har valgt en leverandør, kan du ringe eller sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”.

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Hjemmepleje i Helsingør Kommune er gratis, og du skal ikke betale noget så længe du kan dække dit behov inden for kommunens Serviceniveau. Hvis serviceniveauet ikke dækker dit behov, skal du selv betale en privat plejeleverandør, der leverer hjemmepleje i Helsingør, for pleje eller praktisk hjælp der ligger ud over serviceniveauet. Det kan være du gerne vil have et bad 2 gange om ugen, men kommunens serviceniveau giver dig ret til 1 ugentligt bad. Så skal du selv betale for det ekstra bad hver uge. Det kan også være at du gerne vil have gjort ekstra rent ift. det som kommunen vil tilbyde.

Vær opmærksom på at sygepleje er altid gratis, når det er leveres af som hjemmeplejen i Helsingør Kommune. Men også her kan du vælge mellem flere private leverandører, der også tilbyder sygepleje mod egen betaling. Valget er dit.

Læs mere om dine rettigheder

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Helsingør?

Brug pleje.dk’ anmeldelser af hjemmepleje i Helsingør Kommune. Brug leverandøroversigten til at se, hvor mange anmeldelser de har fået af andre borgere, der modtager pleje, eller af deres pårørende. Flere skriver også lidt om, hvordan de har oplevet den pleje de har modtaget. Vi kan kun anbefale, at du læser anmeldelserne inden du træffet et valg af plejeleverandør til hjemmepleje i Helsingør.

Læs mere om kvalitetsvurderingerne

Hjemmepleje i Helsingør Kommune

Listen med plejeleverandører leverer alle hjemmepleje i Helsingør Kommune. Kortet her viser hvilke byområder kommunegrænsen dækker. Du kan med kortet hurtigt se, om det er plejeleverandørerne i Helsingør Kommune, du skal vælge imellem.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Kort sagt, fordi det skal være let og trygt at finde, hvem der kan levere hjemmepleje i Helsingør Kommune og landets øvrige kommuner. De ældre borgere skal have bedre muligheder for at vælge den leverandør, der passer bedst til deres behov.

Se videoen, og hør hvad stifterne vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.