Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Odense

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Odense, til dig i eget hjem, når du er borger i Odense Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Odense Kommune.

Leverandører

15

Plejeleverandører – Det bedste overblik i Danmark

Det bedste overblik over plejeleverandører, der leverer hjemmepleje i Odense og omegn og i hele Danmark får du på pleje.dk. Pleje.dk er sat i verden for, at det skal være let og trygt at vælge en plejeleverandør. Se hvem der er den bedste til hjemmepleje i Odense Kommune, en kommunal eller privat plejeleverandør?

Andre borgere kan anmelde den plejeleverandør som de benytter. Læs anmeldelserne under ”OM Leverandøren”. Åbenhed om leveret kvalitet i hjemmeplejen betyder, at det bliver mere trygt at vælge en leverandør, som får gode anmeldelser. Læs mere om valg af plejeleverandør

Læse mere om hjemmepleje

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjemmepleje i Odense Kommune, dækker over både praktisk hjælp og personlig pleje i hjemmet. Det er en bred pallette, alt fra praktisk hjælp, genoptræning, rengøring, levering af mad samt sygepleje og personlig pleje. Det kan også være en særlig faglig hjælp du har brug for, som eksempelvis ernæring eller demensrådgivning.

Læs hvordan du kommer i gang med hjemmepleje

Du kan kontakte visitationen af hjemmepleje i Odense Kommune. Hvis du bliver visiteret til hjemmepleje i Odense Kommune, er hjemmeplejen gratis, indenfor det serviceniveau Odense Kommune tilbyder. Kommunens visitation afgør, om du kan blive visiteret til hjemmepleje i Odense efter serviceloven. Du kan også kontakte en privat plejeleverandør, fra start. Her aftaler du selv, hvad der skal leveres og du betaler også selv for den hjemmepleje der dækker dit behov. Du kan på pleje.dk se telefonnummer eller sende en forespørgsel til den valgte leverandør, ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”.

Hvad afgør om jeg selv skal betale for hjemmepleje?

Det er hjemmeplejen, der afgør om du kan få gratis hjemmepleje i Odense Kommune. De vurderer din situation, hvilke udfordringer har du og holder det op imod det serviceniveau, der er besluttet. Dækker serviceniveauet ikke alle dine behov, er det muligt at tilkøbe hjemmepleje hos en privat plejeleverandør. Kommunen kan ikke tilbyde ekstra hjælp. Det kan være du gerne vil have gjort rent hver uge, men kommunens serviceniveau giver dig kun ret til gratis rengøring hver anden uge. Det vil betyde, at du så selv skal betale for den ekstra uges rengøring, eller vurdere om du kan klare dig med hver anden uge.
Sygepleje er altid gratis, når det leveres af hjemmeplejen i Odense Kommune. Der er også mulighed for at tilkøbe sygepleje. Pleje.dk viser flere private plejeleverandører, der tilbyder privat sygepleje, mod egen betaling. Valget er dit!

Er det let at finde den bedste leverandør af hjemmepleje i Odense?

Ja det er det. Du kan læse de anmeldelser som andre borgere eller deres pårørende har givet plejeleverandørerne. Oversigten viser antallet af anmeldelser og hvor mange stjerner de har fået. Flere borgere skriver også lidt om, hvad de er glade for eller mindre glade for. Det kan du læse på den enkelte leverandørside under ”Om leverandøren”. Så er du godt på vej mod det bedste valg for dig af hjemmepleje i Odense Kommune.

Læs mere om kvalitetsvurderingerne

Hjemmepleje i Odense Kommune

På kortet kan du se, hvor der leveres hjemmepleje i Odense Kommune. Kortet hjælper dit til at se, hvor kommunegrænsen er og hvilke byområder, der hører med til Odense Kommune.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Fordi det skal være let at få en overblik over, hvem der leverer hjemmepleje i Odense by og omegn. Det skal ikke kun være let at finde hjemmepleje, det skal også være trygt at vælge hjemmepleje. Derfor indsamler pleje.dk kvalitetsvurderinger. Se her og hør, hvad stifterne vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.