Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Aalborg

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Aalborg, til dig i eget hjem, når du er borger i Aalborg Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Aalborg Kommune.

Leverandører

11

Danmarks bedste overblik over plejeleverandører

Pleje.dk giver dig det bedste overblik over, hvem der kan levere hjemmepleje i Aalborg Kommune, men også i hele Danmark, hvor alle plejeleverandører er fordelt på den eller de kommuner, hvor de leverer.

Det skal være let og trygt at vælge en plejeleverandør – kommunal eller privat

Kvalitet skal være synligt, derfor kan du på pleje.dk se, hvordan plejeleverandørerne anmeldes af de borgere som plejeleverandøren leverer hos. Åbenhed om leveret kvalitet i plejen betyder, at du som borger kan vælge den leverandør, der leverer den kvalitet du ønsker.

Læs mere om valg af plejeleverandør

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjemmepleje i Aarhus Kommune dækker samlet over hjælp og pleje i hjemmet. Det kan være hjælp af mere personlig karakter så som sygepleje, genoptræning og pleje eller hjælp af mere praktisk karakter, mad og rengøring eller særlig faglig hjælp, som eksempelvis ernæring eller demensrådgivning.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Du ansøger visitationen af hjemmepleje i Aalborg Kommune. Kan dine behov dækkes under kommunens serviceniveau, er den visiterede hjemmepleje gratis. Det er visitationen i kommunen, der afgør, om du kan blive visiteret til hjemmepleje i Aalborg kommune efter serviceloven. En anden mulighed er at vælge en privat leverandør fra start. Her kan du købe en hjælp eller pleje du har brug for. Du kan ringe eller sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”, når du har truffet dit valg af leverandør til hjemmepleje i Aalborg Kommune.

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Du skal selv betale for hjemmepleje i Aalborg, hvis du ønsker at få mere hjemmepleje end det, du er visiteret til og som kommunens serviceniveau dækker. Det kan være du gerne vil have et bad to gange om ugen, men kommunens serviceniveau giver dig ret til et ugentligt bad. Så skal du selv betale for det ekstra bad hver uge. Det kan også være, at du gerne vil have gjort ekstra rent i forhold til det som kommunen vil tilbyde. Sygepleje er altid gratis, når det leveres af hjemmeplejen i Aalborg kommune, men der er flere private leverandører, der også tilbyder sygepleje mod egen betaling. Valget er dit. Læs mere om betalt hjemmepleje

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Aalborg?

Du bruger pleje.dk’s anmeldelser af hjemmepleje i Aalborg Kommune. Du kan hurtigt se, hvor mange anmeldelser plejeleverandørerne har fået, og hvor mange stjerne der er givet af borgerne. Under ”Se Mere” kan du læse flere detaljer som andre har sendt ind til pleje.dk. Vi håber anmeldelserne vil hjælpe dig til et godt valg af hjemmepleje i Aalborg Kommune.

Læs mere om kvalitetsvurderingerne

Hjemmepleje i Aalborg Kommune

Hvor er det lige kommunegrænsen går?

De viste leverandører leverer hjemmepleje Aalborg Kommunes. Tjek om du eller den der skal havehjælp, bor indenfor kommunegrænsen.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Fordi ældre borgere skal have nemt ved at finde, hvem der kan levere hjemmepleje i Aalborg Kommune eller i alle landets øvrige kommuner.

Se videoen, og hør hvad stifterne vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.