Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Albertslund

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Albertslund, til dig i eget hjem, når du er borger i Albertslund Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Albertslund Kommune.

Leverandører

8

Danmarks bedste overblik over plejeleverandører

Pleje.dk giver dig det bedste overblik over plejeleverandører i Danmark. Her har du et fuldt overblik over, hvem der kan levere hjemmepleje i Albertslund Kommune. Det skal være let og trygt at vælge en plejeleverandør – kommunal eller privat, som er den bedste til hjemmepleje i Albertslund Kommune.

På pleje.dk kan du se, hvordan plejeleverandørerne anmeldes af de borgere, som plejeleverandøren kommer hos. Åbenhed om leveret kvalitet i plejen betyder, at du som borger kan vælge den leverandør, der leverer den kvalitet du efterspørger.

Læs mere om valg af plejeleverandør

Mere om hjemmepleje

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjemmepleje i Albertslund Kommune dækker bredt over hjælp og pleje i hjemmet. Det kan være sygepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, genoptræning, rengøring, levering af mad eller særlig faglig hjælp, som eksempelvis ernæring eller demensrådgivning.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Du henvender dig til visitationen af hjemmepleje i Albertslund Kommune. Hvis du bliver visiteret til hjemmepleje i Albertslund Kommune, er den visiterede hjemmepleje gratis. Det er kommunens visitation, der vurderer om du kan blive visiteret til hjemmepleje i Albertslund efter serviceloven. Du kan også vælge en privat leverandør, fra start, hvor du selv indgår en aftale og selv betaler for den hjemmepleje du har brug for. Når du har valgt en leverandør, kan du ringe eller sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”.

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Du skal selv betale for hjemmepleje i Albertslund, hvis du ønsker at få mere hjemmepleje end det, du er visiteret til og som kommunens serviceniveau dækker. Det kan være du gerne vil have et bad to gange om ugen, men kommunens serviceniveau giver dig ret til et ugentligt bad. Så skal du selv betale for det ekstra bad hver uge. Det kan også være, at du gerne vil have gjort ekstra rent i forhold til det som kommunen vil tilbyde. Sygepleje er altid gratis, når det leveres af hjemmeplejen i Albertslund kommune, men der er flere private leverandører, der også tilbyder sygepleje mod egen betaling. Valget er dit. Læs mere om betalt hjemmepleje

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Albertslund?

Brug pleje.dk’ anmeldelser. På oversigten kan du se, hvor mange anmeldelser en plejeleverandør har fået af andre borgere, der modtager pleje, eller af deres pårørende. Under hver plejeleverandør kan du se mere om, hvad borgerne skriver i deres anmeldelser. Det kan hjælpe dig til det bedste valg af hjemmepleje i Albertslund Kommune.

Læs mere om Kvalitetsvurderingerne

Hjemmepleje i Albertslund kommune

Alle de viste leverandører leverer hjemmepleje i Albertslund Kommune. Kortet nedenfor viser, hvilke byområder kommunegrænsen dækker.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Fordi det er svært at få et overblik over, hvem der kan levere hjemmepleje i Albertslund Kommune og landets øvrige kommuner samt at se, hvad andre borgere mener om den leverede kvalitet.

Se videoen og hør, hvad stifterne vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.