Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Fredensborg

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Fredensborg, til dig i eget hjem, når du er borger i Fredensborg Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Fredensborg Kommune.

Leverandører

8

Danmarks bedste overblik over plejeleverandører

På pleje.dk har du det bedste overblik over leverandører, der leverer hjemmepleje i Fredensborg Kommune. Pleje.dk arbejder for, at det skal være let og trygt at finde og vælge en plejeleverandør – kommunal eller privat, som er den bedste til hjemmepleje i Fredensborg Kommune.

Pleje.dk indsamler løbende anmeldelser, så du kan se, hvordan plejeleverandørernes leverede kvalitet i plejen, opleves af borgerne. Åbenhed om leveret kvalitet i plejen betyder, at du som borger kan vælge den leverandør, der leverer den kvalitet du efterspørger.

Får du hjælp i hjemmet i dag, kan du hjælpe andre ved at anmelde den plejeleverandør, der leverer hjemmepleje i Fredensborg Kommune og som kommer hos dig.

Læs mere om kvalitetsvurderingerne

Mere om hjemmepleje

Hvad indeholder hjemmepleje?

Hjemmepleje i Fredensborg Kommune dækker bredt over forskellige services inden for hjælp og pleje i hjemmet. Det kan være alt fra mere personlige pleje og sygepleje til mere praktisk hjælp og rengøring. På oversigten kan du se mere om, hvad de forskellige plejeleverandører leverer af hjemmepleje i Fredensborg ved at vælge ”Om leverandøren”.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Du har flere muligheder. Du kan henvende dig til visitationen af hjemmepleje i Fredensborg Kommune eller til en privat plejeleverandør. Hvis du bliver visiteret til hjemmepleje i Fredensborg Kommune, er den visiterede hjemmepleje gratis. Kommunens visitation vurderer, om du kan blive visiteret til hjemmepleje i Fredensborg. Kommunen vurderer dit behov ud fra Serviceloven og kommunens eget besluttede serviceniveau.

Hvis du vælger en privat leverandør fra start anbefaler vi, at du selv indgår en konkret aftale, da du selv skal betale for den hjemmepleje du har brug for.

Når du har valgt en leverandør, privat- eller kommunalbetalt, kan du ringe eller sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”.

Læs mere om valg af plejeleverandør

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Du skal selv betale for hjemmepleje i Fredensborg, hvis du ønsker mere hjælp end det, du er visiteret til, og som kommunens serviceniveau kan dække. Det kan være du gerne vil have et bad tre gange om ugen, men kommunens serviceniveau giver dig kun hjælp til et ugentligt bad. Det vil betyde, at du selv skal betale, for de ekstra bade, hver uge. Det samme gælder for rengøring, hvis du gerne vil have gjort mere rent end det kommunen tilbyder gennem visitationen.

Har du brug for sygepleje, er det altid gratis, når det leveres som hjemmepleje i Fredensborg Kommune. Der er andre private plejeleverandører, der leverer sygepleje og som er kommunalt betalte eller privat betalte. Du kan se i oversigten for hjemmepleje i Fredensborg om der er private leverandører der levere sygepleje. Valget er dit.

Læs mere om betalt hjemmepleje

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Fredensborg?

Det gør du på pleje.dk, da vi løbende indsamler borgernes anmeldelser af leveret pleje. På oversigten kan du se, hvor mange anmeldelser en plejeleverandør har fået af andre borgere, der modtager pleje, eller af deres pårørende. Under hver plejeleverandør kan du se mere om, hvad borgerne skriver i deres anmeldelser. Det kan hjælpe dig til det bedste valg af hjemmepleje i Fredensborg Kommune.

Læs mere om hjemmepleje

Hjemmepleje i Fredensborg Kommune

Her kan du se, hvor der leveres hjemmepleje i Fredensborg Kommune. Brug kortet nedenfor, så du er sikker på du er indenfor kommunegrænsen, da alle plejeleverandører kun vises i de kommuner, hvor de leverer.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Fordi det er svært at få et fuldt overblik over, hvem der leverer hjemmepleje i Fredensborg Kommune og i landets øvrige kommuner.

Se videoen og hør, hvad stifterne vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.