Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i København

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i København, til dig i eget hjem, når du er borger i København Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i København Kommune.

Leverandører

12

Se Danmarks bedste overblik over plejeleverandører

På pleje.dk kan du se det bedste overblik over leverandører til hjemmepleje i København og i landets øvrige 97 kommuner. Pleje.dk har samlet alle plejeleverandører, private og kommunale, og fordelt dem ud på landets kommuner. Så her er det bedste overblik over, hvem der kan levere hjemmepleje i København.

Pleje.dk indsamler løbende borgerne oplevelse af hjemmepleje i København, målt på seks forskellige parametre, som borgerne eller deres pårørende anmelder. Kig efter stjernerne.

Læs mere om kvalitetsvurderingerne

Mere om hjemmepleje i København

Hvad leveres som hjemmepleje?

Hjemmepleje i Københavns Kommune og i landets øvrige kommuner indeholder mange forskellige services. Det kan være sygepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, genoptræning, rengøring, levering af mad eller særlig faglig hjælp, som eksempelvis ernæring eller demensrådgivning. Fælles for dem alle er, at hjemmepleje i København leveres i den ældre borgeres hjem.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Hvis du gerne vil have kommunalt betalt hjemmepleje i København, skal du henvende dig til visitationen af hjemmepleje i Københavns Kommune. Hvis du bliver visiteret til hjemmepleje, er den visiterede hjemmepleje gratis og du kan typisk vælge blandt flere leverandører, kommunen selv eller andre private plejeleverandører, der har en aftale med kommunen om at levere hjemmepleje i Københavns Kommune.

Det er også muligt at vælge en privat plejeleverandør fra start, hvor du og den private plejeleverandør sammen aftaler, hvad du har brug for at få leveret. Når du har valgt en plejeleverandør, kan du ringe eller sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”.

Læs mere om valg af plejeleverandør

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Du skal altid selv betale for hjemmepleje i København, hvis du ønsker mere hjemmepleje end det, du er visiteret til og som kommunens serviceniveau dækker. Det kan være du gerne vil have et bad flere gange om ugen, men kommunens serviceniveau giver dig kun ret til et ugentligt bad. Det kan også være, at du gerne vil have gjort ekstra rent i forhold til det som hjemmeplejen i København kan tilbyde.

Har du brug for sygepleje er det altid gratis, når det leveres af hjemmeplejen i Københavns Kommune. Men igen, her kan du også finde flere private plejeleverandører, der også tilbyder sygepleje, mod egen betaling. Valget er dit.

Læs mere om betalt hjemmepleje

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i København?

Du kan på pleje.dk se de plejeleverandører, der er anmeldt for levering af hjemmepleje i København. Oversigten viser dig, hvor mange stjerner plejeleverandøren har fået for levering af hjemmepleje i København og om pleje.dk har valideret anmeldelserne. Klik på ”Om leverandøren” og du kan se, hvilke ord andre borgerne giver deres plejeleverandør med på vejen. Det kan hjælpe dig til dit bedste valg af hjemmepleje i Københavns Kommune.

Læs mere om kvalitetsvurderingerne

Hjemmepleje i Københavns Kommune

Alle de viste leverandører leverer hjemmepleje i Københavns Kommune. Så hvis du bor inden for kommunegrænsen, kan de viste plejeleverandører i oversigten, levere hjemmepleje i dit eget hjem.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Vi fik ideen til pleje.dk, fordi det er svært at finde, hvem der kan levere hjemmepleje i Københavns Kommune, men også i alle landets kommuner. Et er af finde en plejeleverandør, men vi ville også bruge pleje.dk til at indsamle anmeldelser fra ældre borgere, der modtager hjemmepleje i København og i landets andre kommuner, med det ene formål at gøre det let og trygt for andre at vælge hjemmepleje gennem pleje.dk

Se videoen og hør, hvad stifterne vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.