Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Svendborg

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Svendborg, til dig i eget hjem, når du er borger i Svendborg Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Svendborg Kommune.

Leverandører

10

Pleje.dk har Danmarks bedste overblik over plejeleverandører

Pleje.dk samler alle leverandører, der leverer hjemmepleje i Svendborg. Overblikket giver dig mulighed for at finde den leverandør der anmeldes bedst af borgerne i Svendborg. Alle plejeleverandører i Danmark leverer forskellige services', det kan være alt fra rengøring til mere personlig pleje. Plejeleverandørerne vises i de kommuner, hvor de leverer. Det gør det nemt for ældre borgere og deres pårørende at vælge den plejeleverandør de ønsker til levering af hjemmepleje i Svendborg Kommune eller i landets øvrige kommuner.

Se hvor mange stjerner borgerne giver deres leverandør på pleje.dk. Åbenhed om oplevet kvalitet betyder, at du trygt kan vælge den plejeleverandør, der leverer den kvalitet du efterspørger.

Læs mere om valg af plejeleverandør

Mere om hjemmepleje i Svendborg

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjemmepleje i Svendborg Kommune dækker over mange forskellige services. Det kan være alt fra sygepleje og personlig pleje til mere praktisk hjælp og rengøring, men det kan også være et tilkøb af en personlig assistent, der kan hjælpe dig med indkøb, en gåtur eller et cafebesøg.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Hvis du vil ansøge om gratis hjemmepleje i Svendborg skal du kontakte visitationen i kommunen. De vil vurdere din henvendelse om hvorvidt du kan får hjælp i hjemmet. Hvis du bliver visiteret til hjemmepleje i Svendborg Kommune, kan du vælge kommunen selv eller en anden privatleverandør, der har en aftale med kommunen, det vil sige en fritvalgsleverandør. En fritvalgsleverandør, har mærkatet en "Kommunal betalt leverandør". Begge vil levere gratis hjælp inden for det serviceniveau kommunen har fastsat.

Derudover vil der også være helt private leverandører, der kan levere hjemmepleje i Svendborg, men her skal du så selv betale. Når du har funden den leverandør du ønsker, kan du kontakte leverandøren ved et telefonopkald eller ved at sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”.

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Hvis du ikke bliver godkendt til hjemmepleje i Svendborg kommune, skal du selv betale. Men du skal også selv betale, hvis du ønsker mere hjemmepleje end det kommunens serviceniveau dækker. Det kan være du ønsker at få lavet mad i dit hjem 2 gang om ugen, så skal du typisk selv betale. Det der dig der afgør, hvordan din hjemmepleje i Svendborg skal være.

Sygepleje, hører også under hjemmepleje i Svendborg, og det vil altid være gratis fordi, det skal kommunerne levere på. Du kan også her vælge at gå en anden vej og vælge sygepleje fra en hel privat leverandør mod egen betaling. Valget er dit.

Læs mere om betalt hjemmepleje

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Svendborg?

Pleje.dk indsamler løbende anmeldelser af leveret kvalitet af hjemmepleje i Svendborg. Borgerne giver stjerne på seks forskellige parametre, ”Samlet tilfredshed”, ”Værdighed”, ”Hjælp til selvhjælp”, ”Indflydelse”, ”Samme medarbejder” og ”Aftalt tidspunkt”. Oversigten viser, hvor mange anmeldelser og stjerner en plejeleverandør har fået af andre borgere, der modtager hjemmepleje i Svendborg.

Læs mere om hjemmepleje

Hjemmepleje i Svendborg kommune

De viste leverandører leverer alle hjemmepleje i Svendborg Kommunes. På kortet kan du se kommunegrænsen og derved sikre dig, at du kan få hjemmepleje fra Svendborg Kommune, eller de private plejeleverandører, der leverer i Svendborg.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Vi fik ideen til pleje.dk, fordi vi synes det er svært at finde hjemmepleje i Svendborg Kommune og i resten af landets kommuner. Det skal det selvfølgelig ikke være. Samtidig er det også svært at finde oplysninger om den kvalitet, der bliver leveret hjemme hos borgerne.

Se videoen, og hør hvad stifterne vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.