Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Gentofte

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Gentofte, til dig i eget hjem, når du er borger i Gentofte Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Gentofte Kommune.

Leverandører

17

Plejeleverandører, her er Danmarks bedste overblik

Plejeleverandører til hjemmepleje i Gentofte Kommune og i alle andre kommuner i Danmark er samlet her på pleje.dk. Pleje.dk giver det bedste overblik over, hvem der kan lever hvor. Pleje.dk gør det let og trygt at vælge en plejeleverandør – kommunal eller privat, og du kan hurtigt, se hvem der bliver vurderet bedst i Gentofte Kommune.

Kvaliteten i leveret hjemmepleje skal være synligt for de borgere og deres pårørende, der har brug for pleje og hjælp. Borgernes anmeldelse vises for hver enkelt plejeleverandør, når der er modtaget 5 anmeldelser. Åbenhed om leveret kvalitet i plejen, betyder, at du som borger kan vælge den leverandør, der leverer den kvalitet du ønsker.

Læs mere om valg af plejeleverandør

Mere om hjemmepleje

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjemmepleje i Gentofte Kommune dækker bredt over forskellige services til dig i dit hjem. Det kan være både personlig pleje og praktisk hjælp. Det kan også være rådgivning inden for de udfordringer du har, eller ønsker hjælp til.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Du har 2 muligheder. Du ansøger visitationen af hjemmepleje i Gentofte Kommune. Hvis du kan få dækket dine behov af kommunens politisk vedtaget serviceniveau, er den visiterede hjemmepleje i Gentofte gratis. Kommunens visitation afgør, om Gentofte kan levere hjemmepleje i dit hjem.

Du har også en anden mulighed, nemlig at vælge en privat leverandør af hjemmepleje i Gentofte fra start. Her kan du købe praktisk hjælp eller pleje alt efter hvad du har brug for. Du kan ringe eller sende en forespørgsel ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel”, når du har truffet dit valg af leverandør til hjemmepleje i Gentofte Kommune.

Hvornår skal jeg selv betale?

Du skal selv betale for hjemmepleje i Gentofte, hvis kommunes serviceniveau ikke dækker dine behov. Hvis du eksempelvis ønsker en ledsager til en gåtur hver dag, og det ikke er dækket af serviceniveauet, skal du selv betale. Vær opmærksom på at sygepleje altid er gratis, når det leveres som hjemmepleje i Gentofte Kommune. Men der er flere private leverandører, der også tilbyder sygepleje mod egen betaling. Det er dig, der skal træffe det endelige valg.

Læs mere om betalt hjemmepleje

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Gentofte?

Brug pleje.dk’ anmeldelser. På oversigten kan du se, hvor mange anmeldelser en plejeleverandør har fået af andre borgere, der modtager pleje, eller af deres pårørende. Under hver plejeleverandør kan du se mere om, hvad borgerne skriver i deres anmeldelser. Det kan hjælpe dig til det bedste valg af hjemmepleje i Gentofte Kommune.

Læs mere om Kvalitetsvurderingerne

Hjemmepleje i Gentofte Kommune

Brug kortet og se hvor kommunegrænsen går?

De viste leverandører leverer hjemmepleje i Gentofte Kommune. Tag et hurtigt tjek om du eller den der skal modtage hjælp, bor indenfor kommunegrænsen.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Når ældre borgere får brug for hjemmepleje i Gentofte Kommune, kan det være svært at få et overblik og se hvordan andre oplever den leverede kvalitet. Det er lige præcist det pleje.dk hjælper dig med. Overblik og synlighed om kvaliteten.

Se videoen, og hør hvad stifterne vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.