Gå til hovedindhold

Hjemmepleje i Aarhus

Du har her oversigten over, hvem der kan levere hjemmepleje i Aarhus, til dig i eget hjem, når du er borger i Aarhus Kommune. Vælg ”Om leverandøren” ud for den enkelte leverandør, og læs hvad leverandørerne tilbyder af hjemmepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje, genoptræning og rengøring. Her vises, hvem der kan levere hjemmepleje i Aarhus Kommune.

Leverandører

17

Danmarks bedste overblik over plejeleverandører

Det bedste overblik over plejeleverandører i Danmark, finder du her på pleje.dk. Pleje.dk har samlet alle de plejeleverandører der kan levere hjemmepleje i Aarhus Kommune. Vi arbejder for at det skal være let og trygt at vælge en kommunal eller privat plejeleverandør. Derfor kan du læse anmeldelserne og se hvem der er bedst til hjemmepleje Aarhus Kommune. Pleje.dk indsamler borgernes anmeldelser og viser anmeldelserne på leverandørens profilside her på pleje.dk. Vi hylder åbenhed om oplevet kvalitet i den leverede plejen, så du som borger kan vælge den plejeleverandør, der leverer den kvalitet som du efterspørger. Læs mere om pleje.dk' kvalitetsvurderinger

Mere om hjemmepleje

Hvad dækker hjemmepleje over?

Hjemmepleje i Aarhus Kommune dækker bredt over hjælp og pleje i hjemmet. Det kan være sygepleje, personlig pleje, praktisk hjælp, genoptræning, rengøring, levering af mad eller særlig faglig hjælp, som eksempelvis ernæring eller demensrådgivning.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmepleje?

Du henvender dig til visitationen af hjemmepleje i Aarhus Kommune. Hjemmeplejen er gratis, hvis du bliver visiteret til hjemmepleje i Aarhus Kommune. Kommunen har visitatorer som vurderer om du er i en situation, efter servicelovens regler, hvor du kan blive visiteret til hjemmepleje Aarhus.

Hvis du ikke ønsker at involvere Aarhus kommune, kan du vælge en privat leverandør, hvor du selv indgår en aftale om, hvad de skal hjælpe dig med. Her skal du selv betaler for den hjemmepleje du mener der dækker dit behov.

Når du har truffet et valg om leverandør, kan du kontakte leverandøren enten ved at sende en forespørgsel eller ved at udfylde skabelonen ”Start forespørgsel” eller ringe på det anviste telefonnummer.

Læs mere om valg af plejeleverandør

Hvornår skal jeg selv betale for hjemmepleje?

Du betaler selv for hjemmepleje i Aarhus, hvis du ønsker mere hjemmepleje, end det du kan få under serviceloven og er dækket af kommunens besluttede serviceniveau. Hvis du ønsker en gåtur med en følger, kan det godt være, at du selv skal betale for den service. Det kan også være at du selv skal betale for vinduespolering. Den sygepleje der leveres af hjemmeplejen i Aarhus kommune, er altid gratis. Der er dog flere private leverandører, der også tilbyder sygepleje mod egen betaling. Valget er dit.

Læs mere om betalt hjemmepleje

Hvordan finder jeg den bedste leverandør af hjemmepleje i Aarhus?

Brug pleje.dk’ anmeldelser af hjemmepleje i Aarhus. På oversigten kan du se, hvor mange stjerner en plejeleverandør har fået af andre borgere, og du kan også læse deres anmeldelser. Anmeldelserne kan du læse under hver plejeleverandør. Anmeldelserne kan hjælpe dig til det bedste valg af hjemmepleje i Aarhus Kommune.

Læs mere om kvalitetsvurderingerne

Hjemmepleje i Aarhus Kommune

Alle de viste leverandører i oversigten leverer hjemmepleje i Aarhus Kommunes. På kortet kan du se, hvilke byområder, der hører under Aarhus Kommune.

Hvorfor har Danmark brug for pleje.dk?

Danmark har brug for pleje.dk, så du hurtigt kan se, hvem der kan levere hjemmepleje i Aarhus Kommune og landets øvrige kommuner. På videoen fortæller en af stifterne, hvad de vil med pleje.dk.

Har du spørgsmål til pleje.dk?

Du er velkommen til at kontakte os på

Telefon: 3137 3732

E-mail: info@pleje.dk

FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål.